Streamingtjenester erstatter flow-tv hos mange mennesker

En af de helt store omvæltninger i vores moderne verden er i fuld gang. Vi har i mange år været vant til at tænde for fjernsynet og bare se det, der nu engang var på skærmen.

Men i takt med at vi har fået On-Demand tjenester, der kan vise os lige netop det, vi gerne vil se, når vi vil se det, er der flere og flere danskere, der vælger det almindelige flow-tv fra og i stedet skifter deres underholdning ud med streamingtjenester fra både ind- og udland.

Der kommer hele tiden nye tjenester til, og de første på markedet bliver kun større og større, som det ser ud lige nu. Abonnenterne vælter ind, og det ser ud til, at flow-tv er noget, vi snart skal til at omtale i datid.

Mange forskellige streamingtjenester at vælge imellem

Hvis du endnu ikke har prøvet at kaste dig ud i markedet for streamingtjenester, kan det også godt virke overvældende, når du kigger på de mange forskellige tjenester, der er at vælge imellem.

De mest populære må siges at være større amerikanske tjenester som Netflix og HBO Nordic, men også Viaplay, Dplay, TV2 Play og C-More er ved at komme efter det, og der er rigtig mange danskere, der har valgt at have et abonnement på samtlige tjenester, så de kan vælge ud at et langt større udvalg af programmer, film og serier.

Stream nemt underholdning – også uden WiFi

Og du skal ikke engang bruge WiFi for at kunne streame. Så længe du bare har adgang til mobildata, kan du sagtens streame den underholdning, du gerne vil se. Oplever du problemer med at streame via mobilt internet, kan det være en god idé at tjekke op på et dækningskort, om der er dækning i dit område.

Flere tjenester giver dig endda også den mulighed at hente indhold ned lokalt på din enhed, så du kan se det helt uden adgang til nettet. Det er eksempelvis perfekt til ferien eller flyveturen, hvor du ikk har lyst til at brug alt din data.

Spar penge ved at slå det sammen med andre abonnementer

Hvis du gerne vil have adgang til så mange tjenester som muligt, og hvis du gerne vil have adgang til en god pris, kan det være smart at slå det sammen med eksempelvis dit mobilabonnement eller din tv-pakke, hvis du stadig har sådan en.

Der er nemlig mange udbydere, der tilbyder dig at slå disse tjenester sammen, så du kan få adgang via eksempelvis dit mobilabonnement. Det kan spare dig for en del penge, hvis du vælger at kombinere nogle af disse tjenester, der hvor det er muligt, så det er en rigtig god idé at undersøge disse muligheder, inden du bare opretter en konto hos den enkelte tjeneste.

Streamingtjenester erstatter flow-tv hos mange mennesker
Streamingtjenester erstatter flow-tv hos mange mennesker

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.