Skagenfood måltidskasser

Har du aldrig prøvet at bestille måltidskasser før, er det måske på tide at gøre dig selv og din familie den tjeneste at give det et skud.

Når du først har prøvet at have et abonnement på måltidskasser, kommer du ikke til at opgive det igen. Du vil blive forelsket i, hvor nemt det er at have med at gøre, fra den allerførste dag.

Hvorfor bør jeg vælge at bestille måltidskasser?

Du skal vælge at bestille måltidskasser, hvis du er træt af at  bruge så meget tid og energi på at planlægge, handle ind til og ikke mindst lave aftensmad hver eneste dag. I alle familier er det noget, der kræver en del energi og tid at få styr på – især hvis I skal opfinde en ny madplan for hver eneste uge.

Det er besværligt, og det kan tit give anledning til skænderier og diskussioner. Alt dette undgår du ved at få et abonnement på måltidskasser. Så får du retter leveret direkte til døren, som du enten bare skal varme op eller tilberede lynhurtigt. Slut med bøvl, planlægning, indkøb og besvær.

Vælg den måltidskasse der passer perfekt til dig og din familie

Når du skal lave dit abonnement på måltidskasser, har du mulighed for at vælge lige netop den type måltidskasse, der passer til dig og din familie. Hos Skagenfood kan du vælge mellem en lang række måltidskasser, som gør det nemt for dig at vælge den perfekte måltidskasse til din familie.

Der er blandt andet lavet kasser til familien, som gerne vil spise vegetarisk. Der er lavet måltidskasser til familien, som gerne vil have mulighed for at lave lynhurtig mad på de travle dage. Der er lavet kasser til familien, som gerne vil spise sundt og økologisk. Der er generelt bare mange forskellige typer kasser at vælge imellem.

Bestem selv hvor mange dage du vil have til

Ved oprettelsen af dit abonnement skal du også vælge, hvor mange dage du vil have mad til i din måltidskasse. Hvis du bare gerne vil have mad til et par dage om ugen, skal du vælge det. Hvis du gerne vil have mad til størstedelen af ugen, kan du vælge kasser med mad til 4-5 dage.

Det kan jo være, du bare lige har brug for at gøre det nemmere de dage, hvor ungerne eksempelvis skal til sport eller andre fritidsaktiviteter. Så har du måske ikke brug for måltidskasser til 4-5 dage men derimod bare 2-3 dage.

En nem måde at lave sund og varieret mad i hverdagen

Generelt er måltidskasser bare en utrolig nem og enkel måde at få sund og varieret mad i hverdagen.

Der er nye retter i måltidskasserne hver eneste uge, så du skal ikke være bange for, at du skal tygge i de samme tre-fire retter hver uge.