Aarstiderne måltidskasser

Hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv at lave mad, og hvis du har rigeligt at se til i forvejen i hverdagen, kan det være en rigtig fornuftig idé at investere i en måltidskasse. På den måde får du leveret alle de råvarer, du skal bruge, hjem til din dør.

Så er det altså slut med at skulle bruge lange tid på både at planlægge måltiderne, for slet ikke at snakke om at handle ind til dem. Både planlægningen og ikke mindst indkøbsturene  tager utroligt lang tid, og med måltidskasser i huset har du altså mulighed for at skære de to første led fra, så du bare skal tilberede måltiderne.

Hvad er en måltidskasse?

En måltidskasse er en kasse fyldt med nøje udvalgte råvarer, som du kan bruge til at lave de lækreste retter. Den bliver sendt hjem til dig en eller flere gange om ugen, alt afhængig hvor tit du vælger at modtage den.

Du kan eksempelvis bestille en måltidskasse med ingredienser til fem dage, det vil sige fem måltider, og så har du ellers de næste fem dage planlagt. Og vælger du måltidskasser fra Aarstiderne, kan du være sikker på at modtage udelukkende lækre og velsmagende retter i dine måltidskasser, som hele familien kommer til at nyde godt af.

Hvor mange personer kan jeg bestille til?

Det kommer som udgangspunkt an på, hvor du vælger at bestille dine måltidskasser. Hvis vi tager udgangspunkt i Aarstiderne, kan du bestille måltidskasser til alt fra 1 til 5 personer. Dermed er der altså mulighed for at bestille måltidskasser til dig, der bare er dig selv, og til dig som har en hel familie at brødføde.

Der er mange, der tror, at måltidskasser kun er noget, der er relevant til børnefamilier. Men det er altså også lige så relevant for par eller singler, som gerne vil have nem adgang til madlavningen, og som ikke gider at bruge alt for meget tid af deres hverdag på planlægning og indkøb.

Hvor lang tid tager det at lave maden?

Hvor lang tid det tager at lave de retter, du modtager i dine måltidskasser, kommer helt an på, hvilken kasse du vælger at bestille. For Aarstiderne har nemlig lavet flere forskellige kasser, som blandt andet er opdelt på baggrund af tiden, det tager at tilberede maden.

Hvis du gerne vil bruge så lidt tid i køkkenet som muligt, kan du jo eventuelt overveje at bestille Kvikkassen, hvor alle måltiderne kan tilberedes på højst 30 minutter. De øvrige kasser kan have retter, der tager alt fra 20 til 45 minutter at tilberede.

Er der økologiske varer med i min måltidskasse?

Der vil som udgangspunkt altid være en række økologiske råvarer med i dine måltidskasser, og det gælder næsten alle måltidskasser i Danmark. I Danmark er vi heldigvis ret vilde med økologi, og det er også tydeligt at se på måltidskasserne, som oftest bugner med økologiske råvarer.

Så hvis du går meget op i økologi, skal du ikke være bange for, at du ikke kan spise økologisk, hvis du vælger at modtage måltidskasser. Der er tit masser af økologiske råvarer med i hver eneste ret, som du modtager råvarer til at kunne lave, så du kan sagtens opretholde en økologisk livsstil.

Hvad hvis jeg er vegetar?

Det er heller intet problem at modtage måltidskasser, hvis du er vegetar. I hvert fald ikke hvis du vælger at bestille dine måltidskasser fra Aarstiderne. De har nemlig været så flinke at lave en 100% vegetarkasse, som du kan vælge at bestille, hvis du stadig gerne vil have en måltidskasse som vegetar.

Det kan også være det perfekte valg for dig, der gerne vil spise mere vegetarisk, men som bare ikke har fået taget skridtet endnu. Ved at bestille vegetarkassen har du nem mulighed for at lave en masse lækre vegetariske retter, og det gør det nemt at opretholde den livsstil.

Kan jeg bruge måltidskasser hvis jeg er på kur?

Sidst, men ikke mindst, kan det også sagtens lade sig gøre at bruge måltidskasserne, selvom du er på kur og gerne vil smide et par kilo. Aarstiderne har nemlig udviklet en række måltidskasser specifikt til dig, der gerne vil holde et øje med vægten.

Du kan blandt andet tage et kig på SlankeKassen, som blandt byder på lækre salater, supper og andre sunde retter, som hjælper dig med at holde den slanke linje. Der er også en LowCarb kasse til dig, der gerne vil skære ned på kulhydrater og op for protein og fedt. Der er taget hensyn til alle hos Aarstiderne.