Coop måltidskasser

Hvis du gerne vil gøre madlavningen nemmere i hverdagene, bør du gøre dig selv og din familie den tjeneste at abonnere på måltidskasser.

På den måde får du leveret alle de råvarer, du skal bruge til hverdagens måltider, hjem til døren, og du skal ikke længere bruge så meget tid på at planlægge eller at handle ind til de retter, du gerne vil lave.

Måltidskasser leveret direkte til døren

Coop måltidskasser er måltidskasser leveret direkte til døren. Selvfølgelig skal du stadig ud og handle ind engang imellem, men hele aftensmad ræset slipper du for nu, hvor du har alt det, du skal bruge til at lave aftensmad til hele familien i op til fem dage, liggende i din måltidskasse.

Det hele bliver fragtet hjem til dig en gang om ugen, og så har du ellers til 2-5 dage i den måltidskasse. Du bestemmer naturligvis selv, hvor mange måltider du vil bestille, så du har mulighed for at planlægge din uge, akkurat som du har lyst til.

Perfekt til alle

Måltidskasserne er velegnet til alle familier. Der er ingen grænser for, hvem der kan få gavn af at have et abonnement på måltidskasser. Det er ikke kun noget, der er egnet til børnefamilierne, hvilket mange mennesker tror. Der er bare mange børnefamilier, der gør brug af måltidskasserne, fordi det sparer dem for en masse tid og gør planlægningen af hverdagen så meget nemmere.

Men det er skam også muligt at finde måltidskasser til en enkelt eller to personer. Og du kan stadig bestille mad til op imod fem dage af gangen, så du har rigeligt med mad til stort set hele ugen.

Vælg lige netop din type måltidskasse

En af fordelene ved at bestille din måltidskasse inde fra Coop af er, at du har mulighed for at bestille lige netop den type kasse, der passer til dig og din familie. Har du eksempelvis ikke lyst til at bruge særlig lang tid på at lave mad, kan du vælge den kasse med hurtige retter, der kan laves på højst en halv times tid.

Hvis du gerne vil spise sundt, har du også mulighed for at vælge Den Grønne Kasse, hvor du får masser af grøntsager og flere kødfrie dage. Der er også udviklet en børnevenlig kasse til dig, der gerne vil lave mad sammen med dine unger. Der er måltidskasser til alle typer.

Er alle varerne økologiske?

Det kommer helt an på, hvilken måltidskasse du vælger. Der vil som udgangspunkt være en række økologiske varer i alle kasser, men hvis du vil være sikker på, at langt størstedelen af råvarerne er økologiske, kan det være en god idé at vælge øko kassen.

I den økologiske kasse fra Coop får du en kasse udelukkende med økologiske råvarer. Det kan være, at en enkelt vare har været umulig at skaffe økologisk, men de lover, at 90% af alle varerne i kassen som minimum er økologiske, hvilket jo også er en rigtig stor del.

Får jeg nye måltider hver uge?

Når du vælger at abonnere på måltidskasser, skal du ikke være bange for, at du så får en kasse med de samme råvarer og ingredienser hver eneste uge. Menuen varierer fra uge til uge, så du kan glæde dig til en masse nye og spændende retter, som du kan give dig i kast med at lave i køkkenet.

Dermed er du sikret, at du får noget nyt og lækkert at spise hver eneste uge, uden du overhovedet selv skal bruge tid på at planlægge, hvad du skal have. Det hele er gjort for dig, når du vælger at bestille din mad gennem måltidskasser.

Hvor lang tid tager det at lave måltiderne?

Igen kommer det an på, hvilken måltidskasse du vælger at bestille. Der er nogle, der er specifikt designet til, at du kan tilberede retterne hurtigt. Perfekt for dig der ikke gider at bruge lang tid i køkkenet på at lave mad hver eneste dag.

Men der er også retter, hvor du skal bruge op til 45 minutter eller endda en smule mere for at tilberede retten. Så vær opmærksom på det, når du vælger din måltidskasse, så du vælger en kasse, der passer perfekt ind i dit skema og din hverdag. Det står som regel altid udpenslet under hver enkelte måltidskasse, hvor lang tid retterne tager at lave.