Sådan finder du penge til din startup

Er du i gang med at lave en ny forretning, og står du og mangler penge på et eller andet tidspunkt i processen, er der heldigvis flere forskellige måder at få løst det problem.

Nogle vælger at få sprøjtet penge ind i virksomheden fra en investor, men det kan også være en ulempe, da du i så fald kommer af med en stor del af din virksomhed.

Du kan også vælge at få dig et lån. Det skal måske ikke være et kviklån, men i sidste ende kan det jo være den eneste vej til at redde din forretning, så det er vigtigt at være klar på alle tænkelige muligheder.

Skal du have kapital ind udefra?

Det er måske slet ikke sikker, at du har behov for at få penge ind udefra. Du kan også vælge at gå andre veje, hvis du hverken har lyst til at få dig et lån i din virksomhed, eller har mod på at finde funding til din startup.

Måske har du mulighed for at finde de ekstra penge ved at lave flere salg. Du kan prøve at sætte en masse energi ind på at få solgt noget mere, som måske kan være med til at give flere penge på bundlinjen.

Måske kan du prøve crowdfunding, hvor folk fra hele verden kan støtte op om din idé, uden at du skal give dem procenter eller tage lån.

Du må ikke give op

Uanset hvilke udfordringer du står med i din virksomhed, er det i hvert fald bare vigtigt, at du ikke giver op på noget tidspunkt. Ikke med mindre du er nødsaget til at dreje nøglen om og erklære dig selv konkurs.

Indtil da er det dit lod som iværksætter at få situationen under kontrol, uanset hvilke udfordringen I så måtte stå med i forretningen. Om I mangler penge, salg, nye ansatte, skal fyre folk eller hvad det nu kan være. Så må du leve op til dit ansvar og sørge for, at det hele nok skal gå. Giver du først op, kan du lige så godt give op på alle dine drømme.

Sådan finder du penge til din startup
Sådan finder du penge til din startup

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.