Husk at holde dig i form på sejlferien

Har du været ude at tage et bådlån og købt en ny båd til familien, kan det være, du overvejer at tage på sejlferie i år. Bare sætte sejl og styre ud mod fjerne himmelstrøg.

Lyder det som noget for dig og din familie, kan det jo være en god ide at sørge for, at det også er muligt at holde sig i form, mens I er på tur.

Medbring det rette udstyr

Hvis I tager ud at sejle i længere tid, kan det være en god ide at medbringe det rette udstyr, så I har mulighed for at holde jer i form.

I kan naturligvis svømme, eller løbe en tur hvis I ligger i havn, men det er nu en god ide at have noget fitness- eller gymnastikudstyr med på båden, så det også er muligt at få trænet, mens I er ombord.

Du behøver ikke at køre på 100%

Men husk nu også på, at det også er vigtigt, at du holder ferie, når du er på ferie. Der skal være tid til afslapning, og derfor behøver du måske ikke at træne på 100% eller lige så mange gange om ugen, som du måske er vant til.

Kan du ikke undvære din træning, er det jo bare at træne igennem. Men du har også fortjent at holde fri engang imellem, og så længe du bare får trænet lidt på turen, er der gode chancer for, at du ikke går helt i forfald på ferien.

Intet fitnesscenter ombord

Det er jo vigtigt at huske på, at du ikke har samme mulighed for at tage i et fitnesscenter, når du er på en båd, som du vil have, hvis du overnatter på hotel.

Mange hoteller er jo udstyret med eget træningsområde, hvor du kan træne, når du er gæst på hotellet. Derfor må du sørge for at have det rette udstyr med, hvis du har et ønske om at holde formen ved lige, selvom du skal ud at sejle i en længere periode.

Og så ønsker vi dig ellers bare en rigtig god tur.

Husk at holde dig i form på sejlferien
Husk at holde dig i form på sejlferien

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.