Grillsæsonen starter snart

At grille er for mange danskere en folkesport. Lyden af kød der bliver svitset på grillen, er også lyden af sommer. Selv de kedelige grøntsager, kan pludselig sætte gang i mundvandet, når først de har været igennem grillens flammer. Som dansker sætter man næsten lighedstegn mellem hygge og et grillet måltid, i de lune sommermåneder. Danskerne er i sandhed et grillfolk.

En grill til hver sin smag

Duften af grillet mad på en varm sommerdag, er der noget helt særligt ved. Aromaen i maden udvikles og forstærkes, når den bliver smækket på grillen. Derfor er det for mange en hel sport at grille.

Der findes mange forskellige grilltyper i dag, og det kan vanskeliggøre beslutningen om hvilken grill man bør vælge. Gasgrillen er elsket af mange, da den giver god kontrol og regulering af temperaturen. Den klassiske kulgrill giver maden en fyldig og mere røget smag. Den egner sig også godt til at tage med på farten. På lejlighedsaltanerne ses den elektriske grill i højere grad, da man slipper for at bekymre sig om både kul og gas.

Det kan for mange være svært at navigere igennem junglen af grilltyper, og forskellige modeller og mærker. Hvor meget griller du? Griller du oftest når du er ude eller hjemme?  Hvor mange mennesker skal du grille til? De spørgsmål kan hjælpe dig, til at købe den helt rigtige grill til dine behov.

Et andet alternativ
Træpillegrillen er ikke særlig kendt i Danmark endnu. I USA har man dog brugt træpillegrill i over 25 år. Denne måde at grille på, er med til at forbedre både smagen i måltiderne og din egen grilleoplevelse. Du slipper for besværet med åbne flammer, og risikoen for at brænde maden på.

En træpillegrill fungere sådan, at man hælder træpiller ned i grillens tank, hvorefter pillerne automatisk bliver antændt med gløderør. Træpillerne skal dog være godkendt til madlavning, så man kan ikke bruge alle slags træpiller til optænding. Når du køber træpiller til din grill, kan du også vælge træpiller med forskellig aroma, til at give et mere velsmagende måltid.

De ledende på markedet med denne type grill er Traeger grill . De har gjort det nemmere for danskerne at grille, ved at optimere den klassiske grill som vi kender den. Grillen kan hurtigt varmes op inden for cirka 8-10 minutter. Man behøver ikke at bekymre sig for vind og regn, da den kan indstilles manuelt til ens ønskede temperatur. Denne grill er også udstyret med WiFi. Du kan derfor sidde og nyde en øl på din havestol, og samtidig holde øje med din grill på mobilen. Det er en grill der kan male hjerter i øjnene på grillentusiasterne, på grund af alle de mange egenskaber den besidder.

Grillsæsonen starter snart
Grillsæsonen starter snart

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.