5 tips til ferien på Kreta

Skal du snart på ferie til Kreta, eller drømmer du bare om at komme dertil, kan du her blive godt klædt på til din tur.

Spar penge når du lejer bil

Hvis du i FDM er blevet inspireret til at leje en bil, næste gang du er på ferie, kan du med fordel også gøre det, når du kommer til Kreta. det er utroligt nemt at leje en bil, men du kan hurtigt ende med at betale alt for meget, hvis du ikke er opmærksom.

Der er både store og små firmaer, der står for at leje biler ud til turisterne. Hvis du vil spare så mange penge som muligt, kan det være smart at gå efter at leje en bil fra et af de mindre firmaer.

Tag ud og oplev Kreta

Uanset om du lejer en bil eller ej, kan det være en rigtig fed idé at tage ud at opleve Kreta. Øen er så meget mere end bare sine strande og kolde øl. Der er så meget smuk natur på den græske ø, som du ikke må gå glip af at opleve på egen hånd, når du er der.

Øen er heller ikke vanvittig stor, så du skal faktisk ikke køre særlig langt for at komme helt tæt på den storslåede natur. Fra de fleste byer kan du komme langt på bare en times tid.

Smag på det lokale græske køkken

Du skal naturligvis også ud at smage på det lokale græske køkken, som har så meget at byde på. Det græske køkken er aldrig blevet lige så populært herhjemme som det asiatiske eller franske måske, men det betyder ikke, at du bør gå glip af det. Du vil kun blive glædeligt overrasket.

Du finder alt fra gyros til tzatziki og moussaka og hvad der nu ellers er indimellem. Og spiser du på en dejlig lille lokal restaurant, kan du være sikker på, at kvaliteten og stemningen også er i top. Det lokale græske køkken er i den grad et overset køkken af os danskere.

Snak med de lokale

Det kan også være en oplevelse at komme til at snakke med de lokale, hvis du har mulighed for det. Vær ikke bange for at stille dem spørgsmål. Grundet gode skoler og den store turisme er der mange af de lokale, der snakker godt engelsk.

Her kan du få mange gode historier om øen og lokalbefolkningen, og du kommer ind under huden på Kreta, som desværre ikke sker for mange turister. Selvfølgelig må der også være plads til at ligge på stranden eller ved poolen, men vær ikke bange for at falde i snak med den lokale tjener eller butiksejer.

Undgå at have all inclusive

Og det sidste råd fra os i dag er, at du med fordel sagtens kan lade være med at bestille med all inclusive. Selvom det kan virke nemt og fristende, går du glip af så meget ved ikke at komme ud fra hotellet.

Når du har all inclusive, kommer du ikke forbi de små tavernaer og restauranter. Du bruger størstedelen af tiden på hotellet, og du kommer til at gå glip af så mange skønne oplevelser ved at blive på hotellet det meste af tiden. Så hvis du har mod på det, så lad være med at bestille et hotel med all inclusive.

5 tips til ferien på Kreta
5 tips til ferien på Kreta

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.