4 typer ferier du kan overveje

Hvis du endnu ikke ved, hvilken type ferie du skal tage på i år, kommer vi lige med lidt inspiration, som måske kan gøre det nemmere for dig at træffe en beslutning.

Bilferie

Hvis du har din egen bil, kan du jo overveje at pakke bagagerummet og drøne mod syd i den på en vaskeægte bilferie. Hvis I er mere end 4-5 personer, kan det naturligvis godt blive en udfordring at rejse på denne måde, men kan I alle være i jeres bil, er det virkelig en hyggelig måde at holde ferie på.

Derudover har du din bil med dig, så du kan køre lige derhen, hvor du vil, både på turen undervejs og når du kommer frem til hotellet, eller hvor I nu overnatter.

Sejlferie

Har du egen båd, er det jo også oplagt at tage på sejlferie. Sæt en uge eller to af til at sejle rundt i det danske øhav og nyd det danske sommervejr.

Alt afhængig af bådens størrelse er det måske muligt at være mere end bare 4-5 personer afsted, og det kan blive en enorm hyggelig ferie.

Charterrejse

Du kan naturligvis også vælge en god gammel klassiker og tage på charterrejse. Book en pakkerejse fra et rejsebureau og flyv direkte ned i solen og varmen til de lækre strande, blå swimmingpools og kolde drinks.

Danskerne er vilde med charterrejser, og der er nok ikke noget, der tyder på, at vi stopper med at tage på disse former for ferier lige foreløbigt. Det er altid en sikker vinder til en skøn ferie, og hvis det bliver for meget for dig bare at ligge ved poolen hele dagen, kan du jo også tage på ture ud i området.

Vandreferie

Vil du gerne på en aktiv ferie, kan du også vælge at tage på vandreferie. Eventuelt med et telt på ryggen, så du ikke skal betale for et hotel hver eneste nat.

Du kan enten vælge at tage afsted alene eller sammen med din familie eller venner, alt afhængig om du vil have ro til bare at være dig selv, eller om du vil dele oplevelsen med dine nærmeste.

4 typer ferier du kan overveje
4 typer ferier du kan overveje

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.