Pulled beef

Vil du gerne imponere familien eller dine venner med en lækker middag, bør du da byde dem på en omgang pulled beef.

Pulled beef smager simpelthen bare så lækkert, og så er det utroligt nemt at lave. Det handler mest af alt bare om tålmodighed, så kødet bliver mørt og lækkert, samt den rette krydderiblanding.

Et godt alternativ til pulled pork og pulled chicken

Generelt er pulled beef bare et godt alternativ til de ellers mere udbredte og klassiske versioner i form af pulled pork og pulled chicken. Det er som regel disse versioner, du bliver budt på, hvis du skal have pulled kød til en middag eller et arrangement.

Mange vælger også at lave pulled pork derhjemme, fordi det måske er billigere at lave end at oksekød, men pulled beef skal virkelig ikke undervurderes. Det er virkelig en velsmagende ret, og hvis du overvejer at lave en form for pulled kød ret, bør du efter vores mening gå med en pulled beef.

Vælg den rette salat til din pulled beef

Pulled beef kan serveres med mange ting, men du kan med sikkerhed godt gå i gang med at tænke over en salat, som du kan servere med ved siden af. Salat passer rigtig godt sammen med pulled beef, og det er helt op til dig selv at vælge, hvilken salat du gerne vil lave.

Der er mange måder at lave en lækker salat til pulled beef, så det er bare din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan lave den af. Savne du inspiration til din salat, kan du finde mange gode eksempler på Google eller på Youtube.

Hvad drikkes der til pulled beef?

Pulled beef er som udgangspunkt ikke en ret, du vil servere rødvin til, selvom du naturligvis godt kan gøre det, hvis det er det, du har lyst til. Skal du have vin, vil det nok være mere passende at gå med en dejlig og forfriskende rosevin.

Du kan også vælge at gå en helt anden vej og servere øl til din pulled beef. Et godt bud på en god øl kunne være en IPA. Den vil passe rigtig godt til pulled beef, hvis du vel og mærke er til Pale Ale. Det er ikke alle, der er det, men hvis du kan lide den, vil du nyde den til din pulled beef.

Pulled beef ude i byen

Har du bare lyst til pulled beef, men gider du ikke at lave den selv, kan du naturligvis også bare gå ud i byen og få det serveret. Det er meget nemmere end at skulle bruge tid på at lave den selv.

Skal du lave mad til et middagsselskab, kan du med garanti også bestille pulled beef fra et cateringfirma, så du slipper for at lave det selv, men så du stadig kan servere det for mange mennesker på en gang. Der er mange cateringfirmaer at vælge imellem, og de fleste laver en solid pulled beef.

Pulled beef med Jamie Oliver

Har du lyst til at lave den selv, og har du ikke brug for at bestille den udefra, kan du jo eventuelt vælge at følge Jamie Olivers opskrift. Han har lavet en rigtig god opskrift på en rigtig lækker pulled beef, som du med garanti ikke vil blive skuffet over, hvis du følger den til punkt og prikke.

Det eneste, du skal være opmærksom på, når du skal lave pulled beef, er, at du skal have god tid. Eksempelvis kan du bare se her med Jamie Olivers opskrift, at den tager godt og vel fem timer, før du kan servere den. Du finder hans opskrift på pulled beef her.

Pulled beef med Gordon Ramsay

Hvis du mere er en Gordon Ramsay fan, kan du også vælge at følge hans opskrift i stedet for. Her skal du være opmærksom på, at du skal have næsten dobbelt så lang tid, da kødet blandt andet skal stå i ovnen i hele otte timer for at blive helt rigtigt.

Gordon Ramsay har virkelig styr på sit kød, så du kan være sikker på at få et stykke velsmagende pulled beef, hvis du vælger at følge hans opskrift. Du kan finde den her.

Pulled beef på grill

Da pulled beef er en ret, der kræver konstant varme i lang tid, kan det godt være en udfordring at lave den på grill. Dermed ikke sagt, at det ikke kan lade sig gøre, for det kan det selvfølgelig. Du skal bare være opmærksom på, at der skal være konstant varme, så det kan være en udfordring at lave på eksempelvis en kulgrill.

Så er du ikke erfaren med at grille, kan det være en god ide at finde en opskrift eller læse om tips til at grille på denne måde, så du får lavet din beef lige til at flå fra hinanden.